A kosár üres
Női fehérnemű
Női fehérnemű
Sport fehérnemű
Sport fehérnemű
Kismama- és szoptatós fehérnemű
Kismama- és szoptatós fehérnemű
Műtét utáni speciális fehérnemű
Műtét utáni speciális fehérnemű
Fürdőruha
Fürdőruha
ANITA activeANITA careANITA comfortANITA maternityROSA FAIA

Női fehérnemű - www.lenjerie-anita.ro


Cégünk Anita® márkájú, Németországból származó fehérnemű forgalmazásával foglalkozik.

Az ANITA Dr. Helbig GmbH az egyik legnagyobb szakmai tudást birtokló cég, mely a speciális helyzetekben levő nők számára készült minőségi, nagyméretű fehérneműk gyártására szakosodott. Legyen szó várandós vagy szoptató anyukákról, avagy gömbölyded formák birtokosairól, az Anita cég termékei harmóniát teremtenek funkcionalitás, kényelem és divat között.

Az Anita® fehérnemű márkának hosszú, hagyományokban gazdag történelme van. A cég 125 éve van a piacon, 1886-ban alapította Ernst Max Helbig Németországban. Családi vállalkozás maradt mindmáig, napjainkban a valamikori alapító dédunokája igazgatja a sikeres vállalkozást.
 

Az ANITA Dr. Helbig GmbH vállalat a kezdetektől fogva funkcionális, alakformáló fehérneműket és fűzőket gyártott. 1960-ban forradalmasította a fehérnemű készítést a fiatal anyukáknak gyártott szoptatós melltartó és a has feltámasztására szolgáló terhességi tartópánt megjelenésével. Kevéssel utóbb a protézistartó melltartók (zsebekkel ellátott speciális melltartók), a szilikonprotézisek és a nagyméretű fürdőruhák következtek. Azóta az ANITA Dr. Helbig GmbH vállalat fontos gyártója a jó minőségű fehérnemű, fürdőruha és a mellműtéten átesett nök ellátására szolgáló gyógyászati segédeszközöknek, mint például szilikonprotézisek és speciális, protézistartó zsebbel ellátott melltartók.
 

Egy Anita melltartó – legyen az bármely kategóriából: elegáns, komfort, sport, anyukás vagy speciális zsebes – lényege a legapróbb részletekig menő tervezés, a tökéletes kidolgozás, a legminőségibb felhasznált anyagok és a tökéletes funkcionalitás. Épp a nem „modell” alkattal rendelkező nőnek van szüksége arra, hogy a fehérneműje önbizalmat kölcsönözzön neki. Az Anita fehérnemű kollekciói az egyszerűségükkel elegánsak és egyben divatosak is. Domináns színei a fehér, fekete, testszín. A sokszor varrás nélküli kidolgozás praktikus: a fehérnemű észrevétlen marad a ruha alatt. Masnik, csipkék, himzések, átlátszó betétek – ezek azok a részletek, amik olyannyira jellemzőek az Anita® modellekre.
 

Mint nagyméretű fehérnemű, fürdőruha és mellműtéten átesett nök utóellátására szolgáló gyógyászati segédeszköz gyártó, az ANITA Dr. Helbig GmbH vállalat 14 országban 1200 alkalmazottat foglalkoztat. A termelés Németországban, Ausztriában, Portugáliában, Csehországban és a Távolkeleten történik. A cég, mint különlegesen jó minőségű speciális fehérnemű gyártó, kiváló hírnévnek örvend világszerte.

Vásároljunk!
Ellenőrizze méretét
Méretmegállapításhoz látogassa meg a próbafülkét!
Válasszon terméket
A termékcsoportok alapján válassza ki a kívánt modellt, színt, méretet és a mennyiséget.
Tegye a kosárba
Ellenőrizze kosarát
Jelenítse meg a kosár tartalmát és szükség esetén végezze el a kívánt változtatásokat!
Hagyja jóvá rendelését
Töltse ki a kért adatokat és küldje el a rendelést!