Coșul este gol

Proteze externe de sân  >  proteză de sân din silicon greutate redusă  >  Proteză de sân ușoară din silicon, asimetrică ANITA Care Active Asymmetric 1084R

Proteză de sân ușoară din silicon, asimetrică ANITA Care Active Asymmetric 1084R

Proteză de sân ușoară din silicon, asimetrică ANITA Care Active Asymmetric 1084R

Preţ: 300 RON (Preţul include TVA)

    Proteză mamară asimetrică din silicon cu greutate redusă și nervuri pe partea din spate. Se poate utilza pe partea dreaptă. Este indicat după mastectomie totală pentru echilibrarea greutății, pentru completarea lipsurilor de țesut din zona axilară, în situația unor sâni grei, edeme limfatice sau predispoziție la aceasta.

    Datorită siliconului SoftLite din care este confecționată este cu 25% mai ușoară decât o proteză din silicon normal, nervurile speciale din partea din spate asigură un climat optim pentru piele.

    Este potrivită pentru femei active și care iubesc sportul, îndeosebi înotul.
 

 Mărimi: 70 - 115

Culori:
Întreţinere:
Spălaţi proteza Anita zilnic cu mâna folosind apă călduţă şi săpun lichid. Uscaţi cu un prosop. Apa cu clor sau sărată nu dăunează protezei Dumneavoastră dar detergenţi agresivi sau dizolvanţi de orice fel o pot distruge. Evitaţi obiectele care împung şi obiectele ascuţite; nu trageţi, nu rupeţi materialul textil care acoperă proteza acoperită cu material de microfibră.
Material:    silicon (100%)
Selectează culoarea, apoi mărimea dorită şi adaugă în coş.

Mai aveţi întrebări? După lansarea comenzii vă vom contacta telefonic.
Culoare:

bej
Mărime (EU):
Verificaţi-vă mărimea !
Cantitate:
Livrare:
-
Livrabil imediat
Livrabil în 15 zile
Momentan lipsă stoc
Valoare:

300 RON

Adaugă în coş: