Coșul este gol

Proteze externe de sân  >  proteză de sân din silicon greutate redusă  >  Proteză de sân uşoară din silicon, asimetrică ANITA Care TriNature® Asymetric SoftLite® 1081L

Proteză de sân uşoară din silicon, asimetrică ANITA Care TriNature® Asymetric SoftLite® 1081L

Proteză de sân uşoară din silicon, asimetrică ANITA Care TriNature® Asymetric SoftLite® 1081L

Preţ: 519 RON (Preţul include TVA)

    Proteză mamară din silicon asimetrică cu greutate redusă prevăzută cu pliu Flex-Gap®. Se poate utiliza pe partea stângă. Este indicat după mastectomie totală, pentru egalarea neuniformităților, pentru completarea lipsurilor de țesut din zona axilară, în situația unor sâni grei, edeme limfatice sau predispoziție la acesta.

    Pliul Flex-Gap® permite un comportament natural în timpul mișcărilor, o formă similară cu partea sănătoasă în poziția culcat și se mulează bine pe eventualele neregularități ale cicatricei din urma operației.

    Datorită siliconului SoftLite din care este confecționată este cu 25% mai ușoară decât o proteză din silicon normal și este deosebit de moale.

    Este potrivită pentru femei active și care iubesc sportul.

  Mărimi: 55 - 120

Culori:
Întreţinere:
Spălaţi proteza Anita zilnic cu mâna folosind apă călduţă şi săpun lichid. Uscaţi cu un prosop. Apa cu clor sau sărată nu dăunează protezei Dumneavoastră dar detergenţi agresivi sau dizolvanţi de orice fel o pot distruge. Evitaţi obiectele care împung şi obiectele ascuţite; nu trageţi, nu rupeţi materialul textil care acoperă proteza acoperită cu material de microfibră.
Material:    silicon (100%)
Selectează culoarea, apoi mărimea dorită şi adaugă în coş.

Mai aveţi întrebări? După lansarea comenzii vă vom contacta telefonic.
Culoare:

bej
Mărime (EU):
Verificaţi-vă mărimea !
Cantitate:
Livrare:
-
Livrabil imediat
Livrabil în 15 zile
Momentan lipsă stoc
Valoare:

519 RON

Adaugă în coş:

Produse asociate