Coșul este gol

Proteze externe de sân  >  proteză de sân din silicon greutate redusă  >  Proteză de sân uşoară din silicon, asimetrică cu înveliș de microfibră ANITA Care TriTex Asymetric 1085L

Proteză de sân uşoară din silicon, asimetrică cu înveliș de microfibră ANITA Care TriTex Asymetric 1085L

Proteză de sân uşoară din silicon, asimetrică cu înveliș de microfibră ANITA Care TriTex Asymetric 1085L

Preţ: 519 RON (Preţul include TVA)

    Proteză externă de sân din silicon asimetrică cu greutate redusă acoperită cu material de microfibră pe partea de contact. Se poate utiliza pe partea stângă. Este recomandată după mastectomie totală, pentru completarea lipsurilor de țesut din zona axilară, în situația unor sâni grei, transpirație abundentă, edeme limfatice sau predispoziție la acestea, predispoziție la iritații ale pielii.

    Tehnologia specială de fabricație a părții de contact prevăzute cu striațiuni acoperite cu microfibră permite asigurarea unui climat perfect al pielii, un confort ridicat și reducerea la maxim a iritațiilor cutanate, chiar în contact direct cu pielea. Avantajele materialului de microfibră de pe partea de contact a protezei se mențin numai la purtarea în sutien și buzunare din microfibră sau micromodal.

    Este cu 25% mai ușoară decât o proteză din silicon normal și este deosebit de moale.

  Mărime: 70 - 105

Culori:
Întreţinere:
Spălaţi proteza Anita zilnic cu mâna folosind apă călduţă şi săpun lichid. Uscaţi cu un prosop. Apa cu clor sau sărată nu dăunează protezei Dumneavoastră dar detergenţi agresivi sau dizolvanţi de orice fel o pot distruge. Evitaţi obiectele care împung şi obiectele ascuţite; nu trageţi, nu rupeţi materialul textil care acoperă proteza acoperită cu material de microfibră.
Material:    silicon (100%)
Selectează culoarea, apoi mărimea dorită şi adaugă în coş.

Mai aveţi întrebări? După lansarea comenzii vă vom contacta telefonic.
Culoare:

bej
Mărime (EU):
Verificaţi-vă mărimea !
Cantitate:
Livrare:
-
Livrabil imediat
Livrabil în 15 zile
Momentan lipsă stoc
Valoare:

519 RON

Adaugă în coş:

Produse asociate