Home Costum de baie

Costum de baie


O consecință a stilului și posibilităților vieții în lumea de astăzi este faptul că una dintre modalitățile de relaxare - wellnessul - este strâns legat de apă, băi și ca urmare un must have al garderobei noastre a devenit costumul de baie. Fie vară sau iarnă alegerea costumul de baie potrivit este o provocare. ANITA are ofertă bogată pentru diferite figuri, forme voluptoase și diferite situații: bikini, costume de baie întregi, tankini, costume de baie pentru sport, pentru viitoare mămici și costume de baie speciale cu buzunare pentru proteză. 

Găsește costumul de baie cu mărime potrivită pentru tine!

Ca să-ți faci o idee folosește tabelul cu mărimi internaționale.
Nu este ușor să găsești un costum de baie potrivit dacă porți sutien cu mărime mai mare la cupă. Mulți producători etichetează costumele de baie întregi, tankini și bikini cu mărimi universale: S, M, L sau XL. Oare ce mărime să alegi dacă ai cupele de sutien mai mari (E, F sau chiar H?). Dacă sutienul ți se potrivește, sigur chilotul îți este mare. Și atunci întrebi vânzătorul: Vindeți sutien și chilot separat?
Producătorul Anita folosește pentru costume de baie o gamă de mărimi corelate cu mărimea sutienului. Mărimea 70 corespunde cu 36, 75 cu 38 ș. a. m. d., fiecare mărime avănd mărimi diferite de cupă (A - I). Astfel poți avea un bikini care ți se potrivește și la chilot și la sutien!


 
 

Adresă / Contact +

SC Formfit Linea SRL
Oradea, str. Republicii, nr. 7

Telefon:
+(4)-0359-178488
+(4)-0746-054171
+(4)-0770-131973

E-mail:
formfit.linea@gmail.com


Orar

L-S: 10:00 ~ 18:00
 

Utile +

Contact
Termeni şi condiţii
Protecția datelor personale           
ANPC       
SOL           

Media +

Ne găsiți și aici

    

Webshop: www.lenjerie-anita.ro


Metode de plată acceptate

Plata Card Visa Plata Card Mastercard Plata Card Masterpass

 
Acest site utilizează cookie-uri pentru a oferi utilizatorilor o experientă îmbunătățită în navigare. Accesând orice link pe această pagină vă exprimați acordul pentru plasarea de cookie-uri.
Află mai mult pe pagina Termeni şi condiţii

Da, sunt de acord