Home Lenjerie după mastectomie

Lenjerie după mastectomie


Producătorul german ANITA Dr Helbig GmbH este specialist în domeniul protezelor externe de sân și sutiene speciale cu buzunar cu o experiență de 100 de ani. Brandul ANITA oferă o gamă largă de lenjerii după mastectomie care sunt special adaptate la dorințele si nevoile femeilor aflate după o intervenție chirurgicală la sân.

Ce înseamnă brandul ANITA Care? 

Ținută perfectă - Confort deplin - Un standard de înaltă calitate - Un look feminin, modern

Din păcate, anual mii și mii de femei sunt diagnosticate cu tumori la sân. ANITA Care se străduiește să asigure sprijin doamnelor care trec printr-o perioadă grea a vieții lor după un asemenea diagnostic. Sprijinul se manifestă prin produsele sale gândite cu mare atenție și empatie pentru a  îmbunătăți calitatea vieții schimbate și pentru a ușura acceptarea corpului după mastectomie. 
Cu o experiență de mai multe decenii, parcurgând o perioadă îndelungată de cercetări putem afirma că ANITA Care este specialist în proteze de sân și sutiene speciale cu buzunare. 
În afară de produsele care sunt strict necesare pentru a trăi o viață normală după o operație de mastectomie ANITA este în fruntea campaniilor de popularizare a proceselor de reabilitare. Acordă importanță deosebită înnotului care are efecte pozitive asupra sistemului limfatic afectat de operația de mastectomie. ANITA Care a fost prima care a prezentat pe piața mondială costumele de baie speciale cu buzunare pentru proteză, fie ele întregi, cu două piese sau tankini.
În campania de îmbunătățire a calității vieții femeilor operate au fost dezvoltate și alte produse ca de exemplu mâneca și mănușa Lymp-O-Fit cu efect pozitiv demonstrat asupra circulației limfatice.    
 

Adresă / Contact +

SC Formfit Linea SRL
Oradea, str. Republicii, nr. 7

Telefon:
+(4)-0359-178488
+(4)-0746-054171
+(4)-0770-131973

E-mail:
formfit.linea@gmail.com


Orar

L-S: 10:00 ~ 18:00
 

Utile +

Contact
Termeni şi condiţii
Protecția datelor personale           
ANPC       
SOL           

Media +

Ne găsiți și aici

    

Webshop: www.lenjerie-anita.ro


Metode de plată acceptate

Plata Card Visa Plata Card Mastercard Plata Card Masterpass

 
Acest site utilizează cookie-uri pentru a oferi utilizatorilor o experientă îmbunătățită în navigare. Accesând orice link pe această pagină vă exprimați acordul pentru plasarea de cookie-uri.
Află mai mult pe pagina Termeni şi condiţii

Da, sunt de acord