Home Lenjerie femei

Lenjerie femei


Lenjerie intimă pentru femei: sutiene cu și fără armătură, buretate sau fără burete, cu mărimi mari, comode și elegante până la cupa I, lenjerie modelatoare, body, corsete; produse ale firmei ANITA Dr. Helbig din Germania.
Ținută perfectă, calitate excepțională și funcționalitate superioară totul combinat cu un nivel înalt de confort. Sutienele fermecătoare, corsetele elegante, chiloții cu potrivire perfectă de la Rosa Faia și Anita accentuează feminitatea Dumneavoastră în felul în care doriți.
Pentru noi, este foarte important atât confortul și eleganța cumpărătorilor, clienților noștri precum și stilul, calitatea serviciilor prestate.
Clienții noștri sunt mulțumiți și revin în magazinele noastre din Oradea Lotus Center și Republicii nr. 7, sau în webshopul nostru.

Misiunea noastră: să vă prezentăm sutienul comfortabil și deosebit

ANITA de 130 de ani lucrează zilnic pentru a vă oferi produse de calitate, comfortabile și de ținută perfectă și nu au intenția de a se opri pentru a obține produse din ce în ce mai perfecționate.
Obiectivul lor este crearea unor modele de viață lungă fără să fie influențate de capriciile modei, și doresc ca modelele lor îmbunătățească calitatea vieții celor ce le poartă. 
Ne întâlnim și discutăm anual cu sute de clienți. Un sutien de calitate perfect conceput și croit poate face mai ușoară viața mai ales celor aflate în situații speciale: mărimi mari, perioadă de sarcină și alăptare, sport intens, diferite operații estetice și intervenții chirurgicale. 

Lenjerie dedicată figurii tale

Ținută perfectă, calitate excepțională și funcționalitate deosebită din care rezultă un confort de vis. 
Sutiene seductive, chilot care li se potrivesc, corsete elegante de la Rosa Faia și Anita accentuează formele feminine în modul în care vă doriți, și ascund sau corectează zonele mai puțin estetice. 
Indiferent de ocazie puteți purta modele mai simple sau mai feminine, decorate cu broderie și dantelă sau fără, modele de stil minimalist sau mai sofisticate, cu sau fără modelare. Caracteristica comună este confortul oferit de calitatea materialelor folosite și a atenției la detalii.
 

Adresă / Contact +

SC Formfit Linea SRL
Oradea, str. Republicii, nr. 7

Telefon:
+(4)-0359-178488
+(4)-0746-054171
+(4)-0770-131973

E-mail:
formfit.linea@gmail.com


Orar

L-S: 10:00 ~ 18:00
 

Utile +

Contact
Termeni şi condiţii
Protecția datelor personale           
ANPC       
SOL           

Media +

Ne găsiți și aici

    

Webshop: www.lenjerie-anita.ro


Metode de plată acceptate

Plata Card Visa Plata Card Mastercard Plata Card Masterpass

 
Acest site utilizează cookie-uri pentru a oferi utilizatorilor o experientă îmbunătățită în navigare. Accesând orice link pe această pagină vă exprimați acordul pentru plasarea de cookie-uri.
Află mai mult pe pagina Termeni şi condiţii

Da, sunt de acord