Home Lenjerie femei Chilot clasic

Chilot clasic


Chiloți clasici confortabili de calitate, cu talie joasă, mijlocie sau înaltă, eventual cu modelare. Nu are importanță dacă preferați chiloți confortabili de bumbac pentru toate zilele sau modele elegante din dantelă, oferta noastră este variată.
Alegeți un model cu marginile tăiate cu laser pentru o îmbrăcăminte mulată pe corp, sau un model cu talie înaltă confecționat din material elastic, aerisit, care ascunde perfect rotunjirea convexă a abdomenului sau colăceii de pe talie și șolduri.
O soluție ideală pentru femeile cărora le place să-și exprime senzualitatea și doresc un model mai sofisticat sunt piesele din dantelă elegantă și fină care împreună cu sutienele din aceeași familie alcătuiesc un set perfect pentru a pune în valoare feminitatea figurii lor.
Pentru vitoare mămici Anita oferă articole comfortabile, croite special pentru figurile în transformare iar femeile care practică diferite sporturi vor găsi în gama de produse chiloți din materiale aerisite, care ating pielea cu finețe și asigură comfort termic în timpul mișcării.
La alegere uitați-vă cu atenție la produse asociate. Am încercat să vă ajutăm cu acest serviciu, dar alegerea finală bineînțeles rămâne decizia Dumneavoastră.

Adresă / Contact +

SC Formfit Linea SRL
Oradea, str. Republicii, nr. 7

Telefon:
+(4)-0359-178488
+(4)-0746-054171
+(4)-0770-131973

E-mail:
formfit.linea@gmail.com


Orar

L-V: 10:00 ~ 20:00
S:    10:00 ~ 18:00

Media +

Ne găsiți și aici

    

Webshop: www.lenjerie-anita.ro


Metode de plată acceptate

Plata Card Visa Plata Card Mastercard Plata Card Masterpass

 
Acest site utilizează cookie-uri pentru a oferi utilizatorilor o experientă îmbunătățită în navigare. Accesând orice link pe această pagină vă exprimați acordul pentru plasarea de cookie-uri.
Află mai mult pe pagina Termeni şi condiţii

Da, sunt de acord