Home Lenjerie femei Sutien mărime mare cupe A-I

Sutien mărime mare cupe A-I


Sutiene de vis pentru cupe mari

Anita este unul dintre puținii producători care au grijă de domnișoarele și doamnele cu mărimi ale sutienului deosebit de mic sau mare. Anumite modele există cu cupe chiar de la AA, iar altele chiar cu cupe până la J.
Modelele cu cupe deosebit de mari, chiar J, nu numai că formează un decolteu deosebit de atractiv dar oferă și susținere puternică. Ca specialist al mărimilor extra, la crearea modelelor sale Anita are grijă de potrivire perfectă și susținere puternică și în cazul clienților cu circumferința toracelui de numai 65 cm.
Marea majoritate a producătorilor produc sutiene doar de cupă B sau C. Oricine știe să facă asta. Cu experiență de zeci de ani  în fabricarea sutienelor de cupe mari Anita este în posesia unui volum de cunoștințe cu ajutorul cărora devine producătorul unor produse de cea mai înaltă calitate și funcționalitate.

Mituri despre cupe mari

Un sutien pentru mărimi mari are stil de babe.
Cine crede că un sutien de mărime mare are bretele foarte late și un croi bătrânesc se înșală. Într-adevăr sânii mari au nevoie de sprijin, dar bretelele corespunzător alese și spatele croit dintr-un material rezistent preiau greutatea sânilor, descongestionând mușchii gâtului și spatelui. Puntea mai înaltă dintre cupe asigură un decolteu atractiv, iar o dantelă frumoasă aplicată pe cupe poate da un aspect feminin și aer tineresc chiar și sutienului cu cupă mare.

Nu poți face sport dacă ai sânii foarte mari.
Este foarte neplăcut să faci sporturi cu mișcări ample ca de exemplu jogging, tenis, călărit dacă nu porți un sutien de sport adecvat care oprește mișcarea sus-jos a sânilor în timpul activității. Un sutien pentru sport ”maximum suport” care se poate găsi acum până la mărimea H a cupei va asigura confortul necesar practicării oricărui sport.

Răsfoiți cu atenție cataloagele Anita sau webshopul nostru. Suntem convinși că veți găsi modele feminine, confortabile, atrăgătoare conform mărimii Dumneavoastră.
Puteți alege dintre un sutien fără armătură, sutien cu armătură, sutien buretat, sutien pentru sport sau un sutien pentru sport.
Apelați-ne! Vă așteptăm!
 

  

 

Adresă / Contact +

SC Formfit Linea SRL
Oradea, str. Republicii, nr. 7

Telefon:
+(4)-0359-178488
+(4)-0746-054171
+(4)-0770-131973

E-mail:
formfit.linea@gmail.com


Orar

L-V: 10:00 ~ 20:00
S:    10:00 ~ 18:00

Media +

Ne găsiți și aici

    

Webshop: www.lenjerie-anita.ro


Metode de plată acceptate

Plata Card Visa Plata Card Mastercard Plata Card Masterpass

 
Acest site utilizează cookie-uri pentru a oferi utilizatorilor o experientă îmbunătățită în navigare. Accesând orice link pe această pagină vă exprimați acordul pentru plasarea de cookie-uri.
Află mai mult pe pagina Termeni şi condiţii

Da, sunt de acord