Home Lenjerie modelatoare

Lenjerie modelatoare


ANITA pentru a satisface dorințele clientelor în materie de modelare produce lenjerie de calitate cu acest efect. Lenjeria modelatoare Anita acoperă toată gama: de la modelare ușoară - care îți încălzește șalele și nivelează ușor colăceii din talie - până la modelare forte, care îți formează talia ca de viespe și îți împrumută forme ca ale unui model.

Modelare pentru o figură frumoasă

Familia de lenjerie modelatoare ROSA FAIA vine în ajutorul Dumneavoastră dacă vreți să înșelați oglinda. Zone cu mici probleme estetice ca abdomenul, șoldurile, coapsele pot fi modelate alegând materialul și croiul potrivit fie vorba de un body sau un chilot cu talie înaltă sau joasă, cu sau fără picior.
Îndiferent de ocazie ROSA FAIA vă oferă lenjerie modelatoare clasică perfectă, atât în stil minimalist cât și elegantă decorată cu dantelă sau broderie. Croiul unic și mateialul de calitate sunt garanția și vraja lenjeriei modelatoare ROSA FAIA. Nici nu vă frământați, nu veți putea rezista tentației de a proba și a o cumpăra. Cusăturile plate asigură ca lenjeria Dumneavoastă să rămână neobservată chiar sub rochii strămte sau mulate. Astfel vă veți simți confortabil toată ziua. 

Adresă / Contact +

SC Formfit Linea SRL
Oradea, str. Republicii, nr. 7

Telefon:
+(4)-0359-178488
+(4)-0746-054171
+(4)-0770-131973

E-mail:
formfit.linea@gmail.com


Orar

L-S: 10:00 ~ 18:00
 

Utile +

Contact
Termeni şi condiţii
Protecția datelor personale           
ANPC       
SOL           

Media +

Ne găsiți și aici

    

Webshop: www.lenjerie-anita.ro


Metode de plată acceptate

Plata Card Visa Plata Card Mastercard Plata Card Masterpass

 
Acest site utilizează cookie-uri pentru a oferi utilizatorilor o experientă îmbunătățită în navigare. Accesând orice link pe această pagină vă exprimați acordul pentru plasarea de cookie-uri.
Află mai mult pe pagina Termeni şi condiţii

Da, sunt de acord