Home Lenjerie pentru gravide şi mămici

Lenjerie pentru gravide şi mămici


Veți avea un bebeluș?  - Felicitări
Vă așteaptă o perioadă deosebită în care vă veți afla în situații noi. Dorim să vă însoțim oferindu-vă lenjerie funcțională, frumoasă și comodă, special concepută pentru corpul Dumneavoastră care trece prin atâtea transformări.
În perioada sarcinii nu numai abdomenul devine mai rotunjor dar tot corpul se transformă pentru a face față nașterii și perioadei de alăptare. Lenjeria bine aleasă urmărește liniile Dumneavoastră modiificate și vă îmbracă cu delicatețe oferind susținere acolo unde este necesar.

Colecție de lenjerie pentru mămici, de înaltă calitate

Produsele colecție Anita Maternity vă însoțesc când deveniți mamă - prenatal, alăptare și refacere. 
Sutiene pentru gravide și centura Baby Belts asigură spațiu și confort sânilor și burticii în creștere. Sutienele pentru alăptare în stiluri moderne transformă alăptarea în momente plăcute. Chilotul special purtat după naștere ReBelt Panty ajută la remodelarea burticii și șoldurilor.  

Pași către minune - Anita Maternity vă însoțește

Sarcina
Când nu vi se mai potrivește nimic din garderobă, luna 3-4 a sarcinii, este bine să vă gândiți și la lenjerie de mămici. 
Lenjeria ideală pentru această perioadă trebuie să ofere confort în orice situație. Ea trebuie să crească împreună cu corpul fie vorbă de burtă sau de sâni asigurând totodată suportul necesar. 

Alăptarea
După ce nașteți sânii vor crește din nou. De aceea fiți prevăzătoare și cumpărați un sutien de alăptat nu mai repede de luna a 8-a a sarcinii. Și acesta să fie cu un număr mai mare la cupă decât ați avea nevoie în acel moment. 
După ce nașteși sânii vor deveni mai grei ca deobicei și vor avea nevoie de mai mult suport pentru a nu se deforma. Un sutien de alăptat trebuie să fie ușor de deschis și închis chiar cu o singură mână și trebuie să ofere sufiecent suport.  

Refacerea formelor
Este posibil să reveniți la mărimile și forma avută înainte de sarcină? Da, alăptarea ajută. Organele tale se refac mai repede, burtica se retrage. Ajută și mișcarea, exerciții bine gândite, zilnice. În plus ANITA vă ajută cu lenjerie modelatoare pentru tinere mămici care ajustează formele.

  

Adresă / Contact +

SC Formfit Linea SRL
Oradea, str. Republicii, nr. 7

Telefon:
+(4)-0359-178488
+(4)-0746-054171
+(4)-0770-131973

E-mail:
formfit.linea@gmail.com


Orar

L-S: 10:00 ~ 18:00
 

Utile +

Contact
Termeni şi condiţii
Protecția datelor personale           
ANPC       
SOL           

Media +

Ne găsiți și aici

    

Webshop: www.lenjerie-anita.ro


Metode de plată acceptate

Plata Card Visa Plata Card Mastercard Plata Card Masterpass

 
Acest site utilizează cookie-uri pentru a oferi utilizatorilor o experientă îmbunătățită în navigare. Accesând orice link pe această pagină vă exprimați acordul pentru plasarea de cookie-uri.
Află mai mult pe pagina Termeni şi condiţii

Da, sunt de acord