Home Lenjerie pentru gravide şi mămici Sutien pentru gravide

Sutien pentru gravide


Vă recomandăm să purtații în perioada sarcinii un sutien pentru gravide ANITA Maternity deoarece aceste sutiene "cresc" împreună cu sânii, asigură suport, vă scapă de durerile umerilor şi a gâtului, ajută la prevenirea vergeturilor şi vă crează un decolteu atractiv.

Cum este un sutien pentru gravide?

Acest sutien special este croit pentru perioada de sarcină și este confecționat din materiale elastice și deosebit de fine. Cupele sale cresc împreună cu sănii și se adaptează perfect corpului în schimbare permanentă.
Bretelele și banda inferioară a unui sutien pentru gravide sunt mai late pentru a oferi sânilor sensibili cât mai mult suport și confort. 
De ce merită să purtați un sutien pentru gravide?
Când vă aflați în această perioadă fermecătoare a vieții sănii și burtica se măresc. Mărimea cupei sutienului poate să crească cu mai multe litere, nu-i de mirare că sutienele din garderobă nu se mai potrivesc. Puteți avea dureri de gât și spate care pot fi evitate purtând un sutien special croit dintr-un material fin pentru perioada sarcinii. 

  

Adresă / Contact +

SC Formfit Linea SRL
Oradea, str. Republicii, nr. 7

Telefon:
+(4)-0359-178488
+(4)-0746-054171
+(4)-0770-131973

E-mail:
formfit.linea@gmail.com


Orar

L-S: 10:00 ~ 18:00
 

Utile +

Contact
Termeni şi condiţii
Protecția datelor personale           
ANPC       
SOL                  

Media +

Ne găsiți și aici

    

Webshop: www.lenjerie-anita.ro


Metode de plată acceptate

Plata Card Visa Plata Card Mastercard Plata Card Masterpass

 
Acest site utilizează cookie-uri pentru a oferi utilizatorilor o experientă îmbunătățită în navigare. Accesând orice link pe această pagină vă exprimați acordul pentru plasarea de cookie-uri.
Află mai mult pe pagina Termeni şi condiţii

Da, sunt de acord