Home Lenjerie sport

Lenjerie sport


Un sutien de sport ANITA Active prin croiul său special susţine, formează şi fixează sânul în timpul sportului în aşa fel ca mişcarea pe verticală a acestuia în timpul sportului să fie împiedicată cât mai mult. Acest lucru este foarte important mai ales în situaţia unor sâni mari şi grei. Multe femei nu ştiu cât de importantă este purtarea unui sutien pentru sport cu compresie în timpul sportului, deși ar merita încercat pentru ca să simți diferența.

Sutienul pentru sport perfect

Un sutien pentru sport potrivit este lenjeria recomandată nu numai pentru sportive, el a devenit foarte popular și în purtarea de zi cu zi. Materialul de primă calitate, potrivirea optimă și producția atentă asigură un climat optim și un suport ideal, chiar și până la mărimi mari. 
Sutienele pentru sport Anita Active sunt întotdeauna o bună alegere în materie de design și funcție. Alegeți de la suport ferm la suport maxim în funcție de intensitatea sportului pe care îl practicați.

De ce să purtați un sutien de sport? Este contraindicat să faci sport fără sutien de sport?

Răspunsul este foarte simplu: DA. Nu numai femeile voluptoase sunt nevoite să poarte sutien pentru sport la sporturi solicitante. Femeile cu sâni mici de la cupa A necesită de asemenea suport special pentru a evita lezarea țesuturilor. În lipsa unui sutien pentru sport țesuturile sânului pot să-și piardă elasticitatea. Rezultatul este apariția vergeturilor și sâni lăsați. ANITA Active oferă sutiene sport funcționale cu suport ferm și maxim într-o varietate modernă de croiuri și culori.

Care este beneficiul purtării unui sutien pentru sport?

Sutienul pentru sport ANITA Active nu numai că completează îmbrăcămintea Dumneavoastră de sport, dar oferă suport de la mediu la forte în funcție de alegere. Acesta minimalizează mișcările sânilor în timpul sportului, formează sânii și susține țesuturile delicate ale acestora fără să cauzeze disconfort. Croiul special face ca sutienul să se potrivească perfect cu corpul evitând astfel iritarea pielii. Pielea Dumneavoastră se va simți uscată datorită calității și țesăturii materialului aerisit utilizat.

Ghid practic în alegerea unui sutien de sport

Chiar dacă cheltuiți o avere pe echipamente de sport complexe și abonamente la cele mai bune săli de gimnastică din oraș, deseori se poate întâmpla că omiteți achiziționarea celui mai important accesoriu, sutienul sport.
Purtând un sutien sport veți putea face diferența între o activitate sportivă productivă și plăcută, și una inconfortabilă, și nu se poate neglija nici faptul că un sutienul sport protejează ligamentele care susțin sânii.

De ce sunt importante sutienele pentru sport?

Sânii sunt în mare parte formați din țesut adipos, susținuți de ligamente și piele, fără elasticitate, și deoarece în cadrul activităților fizice sănii sunt în mișcare, ligamentele sunt solicitate mai mult sau mai puțin în funcție de sportul practicat. Din cauza solicitării ligamentele se pot întinde și sănii devin mai lăsați.
Pe lângă deteriorarea ireversibilă a ligamentelor sânilor, practicarea unui sport fără sutien sau fără sutienul potrivit pentru femeile care sunt mai voluptoase poate cauza disconfort. Uitați-vă la emisiuni de sport! Toate sportivele poartă sutien adecvat mișcării.
Mulțumită dezvoltării industriei de lenjerie în zilele de astăzi pe piață se pot găsi produse – sutiene de sport – care reduc cu 80% amplitudinea mișcării sânilor în cadrul sporturilor mai intense precum alergatul, tenis, gimnastică.

Alegerea sutienului sport perfect

Sutienele de sport sunt concepute diferit în funcție de mărimea sânilor (sutiene marime mare cupe a i​​​​​​​) și amplitudinea mișcării la care sunt supuși: o persoană care are săni mici poate să poarte un sutien  mai puțin compresiv chiar la un sport mai solicitant, iar o doamnă cu sânii mari este bine să poarte un sutien mai compresiv chiar în cazul practicării unui sport mai puțin solicitant.
Urmare a stilului de viață schimbat putem observa trendul de a purta sutiene de sport și la activități nesportive: la muncă, la excursii, la petrecerea timpului liber.
Atunci când alegeți un sutienul sport, există câțiva factori importanți pe care trebuie să îi luați în considerare:

1. Nivelul de susținere al sutienului sport

Cea mai importantă funcție a unui sutien sport este să susțină cât mai bine sânii în timpul mișcării. Un sutien menit pentru activități fizice trebuie să fie confortabil, dar în același timp să corespundă funcției principale.
Fiecare sport este diferit, unele activități fizice fiind mult mai intense decât altele. Este foarte important să corelați tipului sutienului sport cu activitatea fizică pe care doriți să o practicați.
În cazul în care decideți să mergeți la alergat, o să aveți nevoie de un sutien sport care oferă un nivel mai înalt de suport. Dar dacă decideți doar să practicați yoga, sau să folosiți sutienul sport în viațăa de zi cu zi, atunci nivelul de suport poate să fie mult mai scăzut.

2. Sutienul sport în funcție de mărimea bustului

Fiecare femeie care face sport are nevoie de un sutien sport, indiferent de mărimea sânilor. Acest sutien sport trebuie să fie ales individual, în funcție de nevoi și de dimensiunile corpului. Nivelul de susținere necesar al sutienului sport este influențat de către sportul practicat, dar mărimea sânilor este un factor esențial de luat în calcul înainte de cumpărarea unui astfel de sutien.
Alegerea unui sutien sport care are o mărime potrivită, este foarte importantă, deoarece un sutien care este prea larg nu va oferi suficient suport, iar unul care este prea strâmt este inconfortabil.
Deoarece țesutul adipos al sănilor este susținut de ligamente, în cadrul activităților fizice, un bust mai mare este supus unor mișcări cu amplitudine mai mare. Sutienul de sport care corespunde în aceste situații are bretele late și cupe dublate.

3. Sutiene sport pentru zile normale

Sutienele sport pot să fie o alegere ideală și pentru zilel de muncă deoarece acestea oferă un nivel de susținere și confort ridicat care deseori nu pot fi găsite în sutienele clasice.
Considerând că într-o zi de lucru efortul fizic depus este mai redus nu aveți nevoie de un sutien sport care să fie foarte compresiv, aveți posibilitatea pentru a opta pentru unul care este mai ușor.
Sutienele de sport în zilele de astăzi au un aspect minimalist. Materialul sutienelor de sport este de calitate, design-urile colorate au transformat sutienele sport într-o piesă vestimentară trendy, la modă.

Contează calitatea sutienului sport?

Calitatea contează în orice domeniu. Numai cine nu a experimentat diferența consideră că nu. Acest lucru este valabil și la sutienul sport. Important, de reținut: NU CONFUNDAȚI ORICE BUSTIERĂ CU SUTIENUL SPORT!
Deseori este dificil să determinați care este diferența dintre un sutien sport de înalta calitate și unul de o calitate mai inferioară dar, există câțiva factori generali pe care trebuie să-i luați în considerare:

1. Calitatea materialului din care sutienul de sport este produs

Materialul din care sutienul de sport este produs contează foarte mult. Putem observa că în general îmbrăcămintea pentru sport și acestea sutienele de sport sunt confecționate din material de microfibră și nu bumbac. Cauza alegerii materialului de microfibră este calitatea acestuia de a evapora rapid umezeala asigurând astfel un confort termic optim.
În producția sutienelor de sport de calitate se utilizează materiale de microfibră testate biologic, evitându-se astfel iritarațiile pielii.

2. Construcția sutienului

Un sutien sport de calitate poate să fie identificat foarte ușor: este croit într-un mod diferit de către celelalte sutiene. Cupa sutienului sport nu are cusături, decolteul este mai înalt, puntea dintre cupe fiind mai înaltă.
Bretelele sutienului joacă un rol important în confortul pe care îl veți resimți în urma purtării unui sutien sport. Pentru sport, acestea trebuie să fie mai late și realizate dintr-un material confortabil pentru a asigura o susținere înaltă.

Perechea perfectă a sutienului sport

Sutienul sport este foarte important pentru confortul Dumneavoastră la activități sportive, dar atragem atenția asupra altor elemente de îmbrăcăminte pentru sport. Perechea perfectă sutienului sport este pantalonul sport (leggings), care oferă confort ridicat, chiar și la practicarea unui sport pe timp îndelungat.
Pantalonul pentru sport trebuie să fie confecționat dintr-un material prin care asigură confort termic optim pielii. O noutate în acest domeniu este pantalonul de sport confecționat dintr-un material special care masează pielea în timpul purtării.

Concluzie

În viața contemporană, când activitățile sportive sunt din ce în ce mai importante folosire unui echipament sportiv adecvat nu este un lux. Sutienul sport și pantalonii pentru sport confecționate din materiale de calitate, croite special pentru acest scop îmbunătățește performanța sportivă, confortul în timpul practicării sportului și protejează corpul.
La alegerea lenjeriei pentru sport este esențială stabilirea mărimii potrivite. Recomandăm să consultați specialiștii din magazinele specializate și magazinelor on-line.

Adresă / Contact +

SC Formfit Linea SRL
Oradea, str. Republicii, nr. 7

Telefon:
+(4)-0359-178488
+(4)-0746-054171
+(4)-0770-131973

E-mail:
formfit.linea@gmail.com


Orar

L-S: 10:00 ~ 18:00
 

Utile +

Contact
Termeni şi condiţii
Protecția datelor personale           
ANPC       
SOL           

Media +

Ne găsiți și aici

    

Webshop: www.lenjerie-anita.ro


Metode de plată acceptate

Plata Card Visa Plata Card Mastercard Plata Card Masterpass

 
Acest site utilizează cookie-uri pentru a oferi utilizatorilor o experientă îmbunătățită în navigare. Accesând orice link pe această pagină vă exprimați acordul pentru plasarea de cookie-uri.
Află mai mult pe pagina Termeni şi condiţii

Da, sunt de acord