Home Proteze externe de sân

Proteze externe de sân


Descoperă toată gama de proteze externe de sân fabricate de ANITA Dr. Helbig. Ele corespund pentru compensarea inițială, parțială și totală a lipsurilor de țesut survenite în urma unei operații de mastectomie a pacienților oncologici. Având greutatea și textura foarte apropiate de cea a sânului biologic protezele de sân rezolvă nu numai o problemă estetică dar prin compensarea greutății țesutului care lipsește, ajută și la prevenirea unor probleme de sănătate cum ar fi deformarea coloanei vertebrale și durerile asociate cu aceasta. Pentru a păstra cât mai mult naturalețea sânului în mișcare se utilizează technologia FlexGap®.

Proteze externe de sân se împart în următoarele categorii:

Proteze externe de sân pentru compensare inițială (proteză de sân textilă imediat după operație) care se folosesc în perioada postoperatorie sunt foarte ușoare, confecționate din materiale fine de microfibră și bumbac. Pentru perioada de convalescență și durata tratamentelor de chimioterapie sau radioterapie protezele textile asigură compensarea vizuală. Ele nu irită și nu creează puncte de presiune în zona operată. Protezele de sân textile nu asigură compensarea de greutate, de aceea nu corespund pe perioadă îndelungată.

Proteze de sân pentru compensare parțială (proteză de sân pentru compensare parțială) fabricate din silicon ajută la egalarea neregularităților și a eventualelor diferențe după reconstrucție.

Proteze de sân pentru compensare totală (proteză de sân din silicon greutate normală și proteză de sân din silicon greutate redusă) fabricate din silicon sau silicon ușor, asigură compensarea totală, atât vizuală cât și a greutății lipsă. Ele oferă o senzație de siguranță și ajută la recâștigarea încrederii în sine a Doamnelor care trec printr-o operație de mastectomie.

Suport delicat pentru trup și suflet

Poți avea încredere în sine și poți să te simți relaxată numai dacă esti mulțumită de fizicul tău. Dacă ai trecut printr-o operație de mastectomie pentru a-ți putea relua viața de zi cu zi ai nevoie de suport sufletesc special. Suntem familiarizați cu problemele care apar în situația ta și cu toată experiența și cunoștințele noastre în materie suntem aici pentru a-ți oferi sprijin.

Protezele de sân Anita sunt fabricate în unitățile noastre de producție aflate în Bad Tölz, Bavaria și Matrei în Tyrolul de Est. În timpul procesului de fabricație se efectuează mai multe controale de calitate: mai întâi se verifică toate materiile prime pentru producerea siliconului; în laboratoarele proprii se verifică apoi densitatea și consistența siliconului; la sfârșitul fiecărui ciclu de producție fiecare proteză este subiectul unui control de calitate final.

În acest mod te putem asigura că porți un produs cu standarde de caliate din cele mai înalte.

Anita este singurul producător din lume care produce proteze de silicon cu partea dinspre corp din material textil aerisit de microfibră.

Delicat și natural: proteze externe de la ANITA

- Cărui fapt i se datorează că protezele externe ANITA sunt atât de speciale?
- Combinația designului natural și confortul extrem oferit la purtare.

Toate protezele de sân ANITAa sunt concepute pentru a fi asemănătoare în formă, aspect, culoare, textură, atingere cu pielea biologică și țesutul pierdut. Ele sunt fabricate din silicon și poliuretan, materiale care sunt compatibile cu pielea și asigură confort maxim la purtare. Textura și greutatea oricărei proteze Anita este proiectată astfel ca să fie cât mai asemănătoare cu sânul natural.

ANITA Care readuce încrederea în sufletul celor care au trecut printr-o operație de mastectomie.

Adresă / Contact +

SC Formfit Linea SRL
Oradea, str. Republicii, nr. 7

Telefon:
+(4)-0359-178488
+(4)-0746-054171

E-mail:
formfit.linea@gmail.com


Orar

L-V: 10:00 ~ 20:00
S:    10:00 ~ 18:00

Media +

Ne găsiți și aici

     

Webshop: www.lenjerie-anita.ro


Metode de plată acceptate

  

Acest site utilizează cookie-uri pentru a oferi utilizatorilor o experientă îmbunătățită în navigare. Accesând orice link pe această pagină vă exprimați acordul pentru plasarea de cookie-uri.
Află mai mult pe pagina Termeni şi condiţii

Da, sunt de acord