Home Proteze externe de sân

Proteze externe de sân


Proteză de sân Anita, Proteze de sân cu technologia FlexGap

Descoperă toată gama de proteze externe de sân fabricate de ANITA Dr. Helbig. Protezele de sân corespund pentru compensarea inițială, parțială și totală a lipsurilor de țesut survenite în urma unei operații de mastectomie a pacienților oncologici. Având greutatea și textura foarte apropiate de cea a sânului biologic protezele de sân rezolvă nu numai o problemă estetică dar prin compensarea greutății țesutului care lipsește, ajută și la prevenirea unor probleme de sănătate cum ar fi deformarea coloanei vertebrale și durerile asociate cu aceasta. Pentru a păstra cât mai mult naturalețea sânului în mișcare, protezele de sân utilizează technologia FlexGap®.

Proteze externe de sân se împart în următoarele categorii:

Proteze de sân Proteza externă de sân pentru compensare inițială (proteză de sân textilă imediat după operație) care se folosește în perioada postoperatorie este foarte ușoară, confecționată din materiale fine de microfibră și bumbac. Pentru perioada de convalescență și durata tratamentelor de chimioterapie sau radioterapie protezele textile asigură compensarea vizuală. Protezele externe de sân textile nu irită și nu creează puncte de presiune în zona operată. Proteza de sân textilă nu asigură compensarea de greutate, de aceea nu corespunde pe o perioadă îndelungată.

Proteza de sân pentru compensare parțială (proteză de sân pentru compensare parțială) fabricate din silicon ajută la egalarea neregularităților și a eventualelor diferențe după reconstrucție.

Proteza de sân pentru compensare totală (proteză de sân din silicon greutate normală și proteză de sân din silicon greutate redusă) fabricată din silicon sau silicon ușor, asigură compensarea totală, atât vizuală cât și a greutății lipsă. Proteza de sân din silicon oferă o senzație de siguranță și ajută la recâștigarea încrederii în sine a Doamnelor care trec printr-o operație de mastectomie.

Proteza de sân Anita: Suport delicat pentru trup și suflet

Poți avea încredere în sine și poți să te simți relaxată numai dacă esti mulțumită de fizicul tău. Dacă ai trecut printr-o operație de mastectomie pentru a-ți putea relua viața de zi cu zi ai nevoie de suport sufletesc special. Suntem familiarizați cu problemele care apar în situația ta și cu toată experiența și cunoștințele noastre în materie suntem aici pentru a-ți oferi sprijin.

Protezele de sân Anita sunt fabricate în unitățile de producție aflate în Bad Tölz, Bavaria și Matrei în Tyrolul de Est. În timpul procesului de fabricație se efectuează mai multe controale de calitate: mai întâi se verifică toate materiile prime pentru producerea siliconului; în laboratoarele proprii se verifică apoi densitatea și consistența siliconului; la sfârșitul fiecărui ciclu de producție fiecare proteză de sân este subiectul unui control de calitate final.

În acest mod te putem asigura că porți un produs cu standarde de caliate din cele mai înalte.

Anita este singurul producător din lume care produce proteze de silicon cu partea dinspre corp din material textil aerisit de microfibră.

Delicat și natural: proteze externe de la ANITA

- Cărui fapt i se datorează că protezele externe ANITA sunt atât de speciale?
- Combinația designului natural și confortul extrem oferit la purtare.

Toate protezele de sân ANITA sunt concepute pentru a fi asemănătoare în formă, aspect, culoare, textură, atingere cu pielea biologică și țesutul pierdut. Ele sunt fabricate din silicon și poliuretan, materiale care sunt compatibile cu pielea și asigură confort maxim la purtare. Textura și greutatea oricărei proteze Anita este proiectată astfel ca să fie cât mai asemănătoare cu sânul natural.

ANITA Care readuce încrederea în sufletul celor care au trecut printr-o operație de mastectomie.

Adresă / Contact +

SC Formfit Linea SRL
Oradea, str. Republicii, nr. 7

Telefon:
+(4)-0359-178488
+(4)-0746-054171
+(4)-0770-131973

E-mail:
formfit.linea@gmail.com


Orar

L-V: 10:00 ~ 20:00
S:    10:00 ~ 18:00

Media +

Ne găsiți și aici

    

Webshop: www.lenjerie-anita.ro


Metode de plată acceptate

Plata Card Visa Plata Card Mastercard Plata Card Masterpass

 
Acest site utilizează cookie-uri pentru a oferi utilizatorilor o experientă îmbunătățită în navigare. Accesând orice link pe această pagină vă exprimați acordul pentru plasarea de cookie-uri.
Află mai mult pe pagina Termeni şi condiţii

Da, sunt de acord